CERITA TAK SALAH TAPI JANGAN KAU YANG SALAH

Alhamdulillah diberi lagi peluang untuk Atikah berkongsi cerita pahit manis hidup ini . ceh ayat macam terer jer.  Atikah manusia biasa yang sentiasa nak orang pandang sebagai ceria , periang dan of course cute . Atikah always told to myself tak semua benda kau kena tunjuk kat orang sometimes kalau ada masalah just keep yourself tak payah hebah hebahkan kat ig , twitter dan social media yang lain. Kalau yang bacani pernah buat jangan terasa . Ada beribu lagi orang yang buat macamtu di muka bumi ini. 











This day , everyone fikir kalau luahkan kat public you can solve your problem. WHAT!! Kau fikir yang baca tu kesah ke ah.. Sometimes yang baca tu just nak jaga tepi kain kau je . Kalau terdesak sangatlahkan jumpa someone yang kau sangat sangat percaya and cerita kat dia. BUT this method tak semestinya berjaya yelah sebab sometime kawan tikam belakang kawan.  So , cara yang paling berkesan ialah diam . Macam Atikah cakap tak semua benda kau kena tunjukkan kat orang .Takpun berserah sahaja kepada tuhan segala masalah yang terpendam kat hati..



 Ada orang yang nampak happy tapi  dia sedih yang dia tak tunjuk kat sesiapa .

                          MUNGKIN NEXT BLOG CERITA PASAL ........











                                                                       TIPAH  STORY

                                 


























Comments

Popular posts from this blog

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

SEKADAR GAMBAR